Skip to main content

Σεμινάριο του ΕΒΕΘ για την Αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

Το διαδραστικό αυτό σεμινάριο συνδυάζει θεωρία και παρουσίαση «καλών πρακτικών» με βιωματικό τρόπο. Θα διαρκέσει 16 ακαδημαϊκές ώρες

Συνεχίζονται για 20η χρονιά τα σεμινάρια επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό, από τις 20 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου πραγματοποιείται ο Ε΄ Κλάδος του σχετικού προγράμματος, με τίτλο «Αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων».

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 16 ακαδημαϊκές ώρες και οι παραδόσεις θα γίνουν από τον κ. Νικόλαο Πόδα, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Οργανισμών - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ξεκινώντας από την Τετάρτη 20.2.19 και ώρες 18:00-21:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του, στην οδό Τσιμισκή 29.

Η επιτυχής παρακολούθηση του σε οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης.

Έναν μήνα μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα προγραμματιστούν ατομικές συναντήσεις  διάρκειας 15’-20΄ για συμβουλευτική (follow-up coaching), με όσους από τους εκπαιδευθέντες το επιθυμούν.

Το διαδραστικό αυτό σεμινάριο συνδυάζει θεωρία και παρουσίαση «καλών πρακτικών» με βιωματικό τρόπο, ενώ απευθύνεται σε μεσαία και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου, του ιδιωτικού και του κοινωνικού τομέα.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας παρακαλείστε να συμπληρώσετε το online δελτίο συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.
 
Μετά την υλοποίηση του Ε΄ Κλάδου, το Πρόγραμμα συνεχίζεται με το σεμινάριο Δημιουργία καινοτόμων Επιχειρηματικών Μοντέλων σε περιόδους οικονομικής κρίσης – Το εργαλείο του Καμβά στις 13-20 Μαρτίου 2019. 

Για να δείτε το πρόγραμμα του κάθε σεμιναρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ .