Skip to main content

Σενάριο... επιστημονικής φαντασίας για ΠΑΟΚ και Γκοδίν!

Ο «Δικέφαλος» φέρεται να προσέγγισε τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού άσου που όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για πλουσιοπάροχο συμβόλαιο

Μια μετεγγραφική περίπτωση που θα προκαλούσε αίσθηση σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη φημολογείται πως εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι επικεφαλής του «Δικεφάλου» είχαν μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του Ντιέγκο Γοδίν που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η επαφή έγινε μέσω του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Γιάννη Σαββίδη (ανιψιού του Ιβάν), ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξει ο Πάμπλο Γκαρσία που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αρχηγό της εθνικής Ουρουγουάης.

Ωστόσο αυτή η περίπτωση μάλλον αποτελεί... σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο 33χρονος αμυντικός με σπουδαία καριέρα έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για τριετές συμβόλαιο ύψους 6.75 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ποσό που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των «νερατζούρι».

Ο Γοδίν αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών του πλανήτη και αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ατλέτικο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα κύπελλο Ισπανίας, δύο Europa League και τρία European Super Cup ενώ δύο σεζόν (2013-14, 2015-16) ήταν φιναλίστ με τους «ροχιμπλάνκος» στο Champions League γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι τον Απρίλιο, ο ανηψιός του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στη Μαδρίτη με την «ασπρόμαυρη» Κ20 του Πάμπλο Γκαρσία για δύο φιλικά που έδωσε κόντρα σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Λεγανιές και συναντήθηκε με τον Λατινοαμερικάνο σταρ δωρίζοντάς του μία φανέλα του «Δικεφάλου» ενώ αντίστοιχα πήρε μία φανέλα της ισπανικής ομάδας.