Skip to main content

Σέρρες: 9 προσαγωγές σε διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας Πρεσπών (vid)

Άπαντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η προσαγωγή ανηλίκου - Η διαμαρτυρία έγινε με αφορμή την παρουσία Παπαδημούλη στην πόλη

Συνολικά 9 άτομα προσήχθησαν χθες βράδυ στις Σέρρες σε διαμαρτυρία κατά της Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή την παρουσία του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σε εκδήλωση στην πόλη.

Πρόκειται για 5 άνδρες και 4 γυναίκες: οι 7 εξ αυτών ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετώων, ένας 24χρονος και μία 29χρονη. Άπαντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η προσαγωγή ανηλίκου.

 

Όπως μετέδωσε το infonews24, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν τριών ωρών. Κατά τις μαρτυρίες των ίδιων, ήταν καθισμένοι σε ένα πεζοδρόμιο στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πλησίασαν τους καθισμένους διαμαρτυρόμενους και τους προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, είπαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσαχθέντες.

Πηγή βίντεο: infonews24