Skip to main content

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ: Ακυρώθηκε το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε αυλή σπιτιού

Αφορά το πρόστιμο που είχε βεβαιωθεί στον σύγυζο της συληφθείσας, που έκανε ένσταση, καθώς του βεβαιώθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, που είχε επιβληθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 σε πολίτη στις Σέρρες, μετά από εξέταση του αιτήματος προσφυγής του στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Υπενθυμίζεται πως ένα ζευγάρι είχε καλέσει μερικούς φίλους για τραπέζι στην αυλή τους, ενώ η αστυνομία δέχτηκε κλήση και μετέβη στο σημείο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ σε ακόμα τέσσερις συμμετέχοντες για άσκοπη μετακίνηση, μεταξύ των οποίων ήταν και ο σύζυγος της συληφθείσας, που έκανε ένσταση, καθώς του βεβαιώθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του.

Επίσης ακυρώθηκε το διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, που είχε επιβληθεί την 14η Μαρτίου 2021 σε αντιδήμαρχο σε περιοχή των Σερρών, μετά από εξέταση του αιτήματος προσφυγής του στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων.

Διαβάστε επίσης: Έγινε και αυτό στις Σέρρες: Έφαγε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του!