Skip to main content

Σέρρες: Ανακάλεσε η 20χρονη που είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού

Η κοπέλα ανακάλεσε ενώπιον της ανακρίτριας την καταγγελία της καθώς κατέθεσε ότι προχώρησε σε ψευδή καταγγελία για λόγους αντεκδίκησης

Ανακάλεσε τα όσα είχε ισχυριστεί περί απόπειρας βιασμού από δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 24 ετών η 20χρονη σε περιοχή των Σερρών.

Διαβάστε σχετικά - Σέρρες: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 20χρονης - Συνελήφθησαν δύο νεαροί

Η 20χρονη, αφότου κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών, ανακάλεσε την καταγγελία της καθώς κατέθεσε ότι προχώρησε σε ψευδή καταγγελία για λόγους αντεκδίκησης καθώς, όπως αναφέρουν οι epiloges.tv, ο ένας εκ των δύο ανδρών με τον οποίο διατηρούσε δεσμό την εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ανακρίτρια η 20χρονη κοπέλα, ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον 24χρονο επειδή χώρισαν. Μάλιστα εκτός του ό,τι διατηρούσαν σχέση, έχουν μαζί και ένα παιδί, σύμφωνα πάντα με τις epiloges.tv.

Όπως είχε υποστηρίξει αρχικά η κοπέλα, δύο ημεδαποί άνδρες 20 και 24 ετών προσπάθησαν με χρήση βίας το βράδυ του Σαββάτου να εξαναγκάσουν την 20χρονη σε γενετήσιες πράξεις μέσα σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, επί της Εγνατίας Οδού.