Skip to main content

Σέρρες: Οδύνη στην κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου - Συγκλόνισε ο αδερφός της (vid)

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της που δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλεια. «Θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει το παιδί σου», είπε ο αδερφός της.

Μέσα σε κλίμα βαθιά οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τριανταφυλλιά Σερρών η κηδεία της 42χρονης Παρθένας Κουτμερίδου που κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη έχοντας φέρει στη ζωή με καισαρική το παιδί που κυοφορούσε.

Τραγικές φιγούρες ο αδερφός της και ο πατέρας της, Στάθης Κουτμερίδης, ο οποίος έφτασε στον ιερό ναό υποβασταζόμενος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου»

Ο αδερφός της, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι στην αρχή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα κ το πλήρωσε με την ζωή της.

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

«Με ένα σφίξιμο στο στομάχι, με τα μάτια δακρυσμένα και με το κεφάλι σκυφτό αποχαιρετούμε μια συντοπίτισσα μας που έφυγε πρόωρα, αδόκητα και άδικα από τη ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τον αδόκητο χαμό της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Σερρών.