Skip to main content

Σέρρες: Δεκατρείς νέες στάσεις αστικής συγκοινωνίας στον δήμο Βισαλτίας

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορά το επιβατικό κοινό θα τοποθετηθούν 13 νέες στάσεις στον δήμο Βισαλτίας.

Δεκατρείς νέες στάσεις αστικής συγκοινωνίας θα τοποθετηθούν στον δήμο Βισαλτίας στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας» του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν πέντε (5) στάσεις στη Δ.Κ. Νιγρίτας, μία (1) στη Δ.Κ. Τερπνής, τέσσερεις (4) στη Δ.Κ. Ανθής, μία (1) στη Δ.Κ. Φλαμπούρου και δύο (2) στη Δ.Κ. Θερμών, με στόχο τη βελτίωση των συγκεκριμένων υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορά το επιβατικό κοινό.

Το έργο έχει την ονομασία «προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την αναβάθμιση 13 στάσεων αστικής συγκοινωνίας του επιβατικού κοινού του δήμου Βισαλτίας» και είναι συνολικού προϋπολογισμού 47.989,24€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον δήμο Βισαλτίας.