Skip to main content

Σέρρες: Έφοδος σε κατάστημα για παράνομα «φρουτάκια» - Επτά συλλήψεις

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο συνελήφθησαν τέσσερις υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και τρεις παίχτες, θαμώνες του μαγαζιού.

Παράνομα «φρουτάκια» έκρυβε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Σέρρες, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στον χώρο συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 81, 68, 62 και 54 ετών και τρεις γυναίκες ηλικίας 34, 27 και 25 ετών, όλοι τους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος ήταν η 34χρονη και υπάλληλοι ο 54χρονος, η 27χρονη και η 25χρονη.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να διενεργούνται σε τρεις υπολογιστές που λειτουργούσαν στο κατάστημα, παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και να συμμετέχουν σε αυτά ως παίκτες, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, θαμώνες του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν οι παραπάνω 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και 2 κεντρικοί υπολογιστές (server) στους οποίους ήταν συνδεδεμένοι, με τα παρελκόμενά τους.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 45χρονη υπήκοος Ρουμανίας, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.