Skip to main content

Σέρρες: Τρεις νεαροί έκλεψαν συσκευές και έπιπλα αξίας 2.460 ευρώ από σπίτι

Τον Ιανουάριο του 2021, οι δράστες ηλικίας 22, 18 και 34 ετών διέρρηξαν την οικία ενός ημεδαπού, σε περιοχή του νομού Σερρών

Τρεις περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάιο φέτος, σε περιοχές των Σερρών, εξιχνίασαν αστυνομικοί των κατά τόπους τμημάτων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, από το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021 οι δράστες ηλικίας 22, 18 και 34 ετών διέρρηξαν την οικία ενός ημεδαπού, σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν διάφορες οικιακές συσκευές και έπιπλα, συνολικής αξίας 2.460 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Δικογραφία σε βάρος μιας 16χρονης ημεδαπής, η οποία όπως προέκυψε από την έρευνα τον Φεβρουάριο του 2021, σε περιοχή των Σερρών αφαίρεσε με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από μία ηλικιωμένη, ένα κόσμημα λαιμού, αξίας 1.000 ευρώ, σχηματίστηκε από το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας. Σύμφωνα με δήλωση της παθούσας, μετά την αφαίρεση του κοσμήματος η ανήλικη διέφυγε με όχημα.

Δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος βάσει της έρευνας που έγινε το μεσημέρι της 30ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε από δύο γεωργικούς ελκυστήρες και ένα γεωργικό μηχάνημα τρεις ηλεκτρικούς συσσωρευτές, συνολικής αξίας 450 ευρώ, σχημάτισαν αστυνομικοί του τμήματος Νέας Ζίχνης.

Οι κλεμμένοι συσσωρευτές βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση.