Skip to main content

Σέρρες: Επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΚΚΕ στο Σιδηρόκαστρο

Για «θρασύδειλα φασιστοειδή που κινούμενα στο σκοτάδι θέλησαν να ‘εκτονώσουν’ το αντικομουνιστικό τους μένος» κάνει λόγο η τοπική οργάνωση.

Επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Σιδηρόκαστρο των Σερρών, σημειώθηκε σήμερα.

Η τοπική οργάνωση καταγγέλλει την επίθεση και κάνει λόγο για «θρασύδειλα φασιστοειδή που κινούμενα στο σκοτάδι θέλησαν να ‘εκτονώσουν’ το αντικομουνιστικό τους μένος».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, τα γραφεία της ΚΟΒ Σιδηροκάστρου του ΚΚΕ, γίνονται στόχος επίθεσης από θρασύδειλα φασιστοειδή που κινούμενα στο σκοτάδι θέλησαν να ‘εκτονώσουν’ το αντικομουνιστικό τους μένος. Προφανώς τους ενοχλεί πολύ η δράση του ΚΚΕ αλλά και η απήχηση των θέσεών του στο λαό. Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία. Ήρθε μετά από την καλλιέργεια από την κυβέρνηση και τα προσκείμενα σε αυτήν ΜΜΕ, κλίματος τρομοϋστερίας και αντικομουνισμού μετά την κατάπτυστη απόφασή της για την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου. Καλούμε το λαό της πόλης μας να απομονώσει αυτά τα φασιστοειδή αλλά και να καταδικάσει τον κυβερνητικό αυταρχισμό».