Skip to main content

Σέρρες: Καταγγελία ότι αποβλήθηκε μαθητής επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών καθηγήτρια απέβαλε μαθητή γυμνασίου επειδή ο τελευταίος ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook πως καθηγήτρια απέβαλε μαθητή γυμνασίου επειδή ο τελευταίος ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Πασχάλη Τόσιου, (δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ) ο μαθητής της β’ τάξης του γυμνασίου, ζωγράφισε το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια του μαθήματος καλλιτεχνικών στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας Σερρών.

Κατά την καταγγελία, όταν η καθηγήτρια τον ρώτησε γιατί ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο, ο μαθητής φέρεται να απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση αυτή (πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση του Π. Τόσιου) προκάλεσε την αντίδραση της καθηγήτριας που απέβαλε τον μαθητή. «Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις» γράφει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών.

Η ανάρτηση στελέχους του ΚΙΝΑΛ για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

«Μαθητής της β' γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει»


Σύμφωνα με το iefimerida.gr που επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο εν λόγω μαθητής αποβλήθηκε και ότι όντως σχεδίασε το σκίτσο.

Ωστόσο, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είπε σε γονείς που ρώτησαν αν ισχύει το περιστατικό, ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποβολής.