Skip to main content

Σέρρες: Κλοπές καλωδίων και μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλλει ο δήμος Σιντικής (φωτο)

Ο δήμος Σιντικής καταγγέλλει κλοπές σε καλώδια και μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ, μέσω των οποίων τροφοδοτούνται με ρεύμα τα αντλιοστάσια της περιοχής.

Κλοπές σε καλώδια και μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ, μέσω των οποίων τροφοδοτούνται με ρεύμα τα αντλιοστάσια της περιοχής καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο δήμος Σιντικής Σερρών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι κλοπές σημειώθηκαν στο Στρυμονοχώρι, όπου άγνωστοι έκοψαν το καλώδιο με το οποίο τροφοδοτείται με ρεύμα το αντλιοστάσιο με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στην υδροδότηση των σπιτιών του Δημοτικού Διαμερίσματος, αλλά και το Καμαρωτό, χωρίς εκεί όμως να σημειωθεί πρόβλημα στην υδροδότηση.

Σύμφωνα με τον δήμο Σιντικής, παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και σε περιοχές άλλου δήμου, ενώ προ ημερών, απόπειρα έγινε και στην περιοχή του Νέου Πετριτσίου, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή, χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν κάτι.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης, με αφορμή τα περιστατικά τόσο στον Δήμο Σιντικής όσο και σε ολόκληρο τον νομό Σερρών, ζητεί από την πολιτεία να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να εξαλειφθούν τα περιστατικά

Δείτε φωτογραφίες: