Skip to main content

Σέρρες: Με δύο μαχαίρια βρέθηκε ο νεαρός δολοφόνος του 20χρονου

Ο 21χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο στην Άνω Καμήλα Σερρών εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Λιβαδοχώρι, όπου διέμενε.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του 21χρονου που δολοφόνησε τον 20χρονο για προσωπικές διαφορές στην Άνω Καμήλα Σερρών εξέδωσε η αστυνομία.

Ειδικότερα, συνελήφθη σήμερα, 10 Αυγούστου, το μεσημέρι στο Λιβαδοχώρι Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανολογείται πως ένα εκ των δύο μαχαιριών που βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου ήταν και το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε, ωστόσο απομένουν οι απαραίτητες αναλύσεις για να το αποδείξουν. Σημειώνεται ακόμη πως ο 21χρονος διέμενε στο Λιβαδοχώρι όπου και συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 20χρονου στο χωριό των Σερρών (φωτο)