Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΣΕΡΡΕΣ: ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στην ανακοίνωση της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα δεν αναφέρεται ώρα και μέρος αναχώρησης του λεωφορείου.

Σε αναβρασμό συνεχίζουν να βρίσκονται τα μέλη μακεδονικών σωματείων και οργανώσεων μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενόψει της ομιλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη στις Σέρρες σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος, οι αντιδρώντες στη Συμφωνία ετοιμάζουν υποδοχή.

Μάλιστα αναμένεται να ναυλωθεί και πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, για όσους θελήσουν να δώσουν το παρών. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ώρα και μέρος αναχώρησης του λεωφορείου, παρα μόνο με μήνυμα στη σελίδα:

Θα μπεί πούλμαν για την ομιλία του Παπαδημούλη στις Σέρρες την Παρασκευή 1/2, το απόγευμα. Όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση με μήνυμα στη σελίδα. Λεπτομέρειες θα δοθούν μόνο σε όσους δηλώσουν συμμετοχή με όνομα και τηλέφωνο όπως συνήθως.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ