Skip to main content

Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό δημοτικός σύμβουλος - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Έφυγε από τη ζωή ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων - Κατέληξε από κορωνοϊό και ήταν διπλά εμβολιασμένος κατά της Covid19.

Έχασε τη μάχη με τον κορωνoϊό o επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Αραμπατζής παρότι ήταν διπλά εμβολιασμένος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής, πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Ο πολιτικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθούσε μέρες τώρα την πορεία της υγείας του και τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Στις 6 το πρωί της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή είναι ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι».