Skip to main content

Εισήγηση Ειδικών για lockdown και σε Σέρρες λόγω των... γλεντζέδων Θεσσαλονικιών

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων φέρεται να εισηγείται επιβολή μίνι lockdown και στις Σέρρες, αλλά και απαγόρευση συναυλιών στις κόκκινες περιοχές

Η έξαρση της πανδημία στην Βόρεια Ελλάδα οδηγεί σε νέες εισηγήσεις την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, ιδίως για την πόλη των Σερρών.

Όπως παρατηρήθηκε μετά την απαγόρευση μουσικής και κυκλοφορία από την 1 πμ έως τις 6 π.μ στη Θεσσαλονίκη, πολλοί είναι αυτοί που φεύγουν και πάνε στις Σέρρες για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους, καθώς δεν υπάρχουν μέτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ 100,3, οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν να μπουν στο κόκκινο και οι Σέρρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και προληπτικά να αποφευχθεί νέα έξαρση της πανδημίας στην Β. Ελλάδα.  

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Δικογραφίες για την παράβαση μέτρων στη συναυλία του Πάριου

Όπως μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό, το γεγονός ότι στη συναυλία του Γιάννη Πάριου μπήκαν όπως προβλέπεται μόνο εμβολιασμένοι και σε θέσεις καθημένων, αλλά όταν άρχισαν τα νησιώτικα σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χορεύουν, προβλημάτισε πολύ την Επιτροπή, μέλη της οποίας θα εισηγηθούν την Τετάρτη (6/10) να υπάρξει απαγόρευση συναυλιών στις κόκκινες περιοχές.