Skip to main content

Σέρρες: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (φωτο)

Η ΕΠΣ Σερρών σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη των διοικούντων «για την απώλεια ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε μέσα στα Σερραϊκά γήπεδα»

Βαρύ είναι το κλίμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Σερρών, αφού ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές του, ο 41χρονος Γιάννης Καραστογιάννης έφυγε αιφνίδια από τιη ζωή.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών, ο πρόεδρός της Αθανάσιος Χατζηπαντελής και τα «εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε μέσα στα Σερραϊκά γήπεδα, του Γιάννη Καραστογιάννη. ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών και ενώ ανήκε στην οικογένεια του σωματείου ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ».

«Ο Γιάννης είχε αγωνιστεί σε πολλά σωματεία της Ε.Π.Σ.Σερρών όπως ο Ατρόμητος Σερρών, οι Ελπίδες Ποντίων, ο Παμβλαχιακός, ο Πανσουλιακός, ο Πανσερραϊκός Τούμπας, ο Ηρακλής Μόνόβρυσης, ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου, ο Ολυμπιακός Λευκώνα, ο Αστήρ Πεπονιάς και η ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος. Η Ε.Π.Σ.Σερρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει ηξ ΕΠΣ Σερρών.