Skip to main content

Σέρρες: Τούμπαρε το όχημα διακινητή ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει απο τον έλεγχο της ΕΛΑΣ

Ο δράστης εντοπίστηκε τη στιγμή που αποβίβαζε οκτώ υπηκόους Ιράκ, ανάμεσά του δύο βρέφη, τους οποίους είχε μεταφέρει παράνομα στη χώρα.

Στο νοσοκομείο Σερρών κατέληξε ένας 22χρονος διακινητής καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο των αρχών ανέπτυξε ταχύτητα και το όχημά του εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε περιοχή των Σερρών.

Ο νεαρός, που είναι υπήκοος Παλαιστίνης, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα να αποβιβάζει από το όχημά του οκτώ Ιρακινούς, εκ των οποίων βρέφη, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο οδηγός του οχήματος κατελήφθη τη στιγμή που είχε αποβιβάσει τους παραπάνω αλλοδαπούς και προ του ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα το όχημα εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Φωτογραφία αρχείου