Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
x

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ 86ΧΡΟΝΟΥ

Oι εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιούν δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους οδήγησαν σε νέα στοιχεία.

Ένα νέο στοιχείο που μπορεί να είναι και καθοριστικό στην υπόθεση της εξαφάνισης του 86χρονου Θανάση Πολυχρονιάδη προέκυψε σήμερα από τις έρευνες στη Βέργη Σερρών.

Χθες εντοπίστηκε το τρακτέρ του ηλικιωμένου άνδρα, ωστόσο σήμερα οι εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιούν δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, οδηγήθηκαν στον εντοπισμό ρούχων, ενός ανθρώπινου κρανίου και άλλων οστών, σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το τρακτέρ και η πλατφόρμα του 86χρονου.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δίχως να αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ για την υππόθεση έχει συγκεντρωθεί πλήθος στοιχείων ώστε να λυθεί τελικά το μυστήριο της εξαφάνισης.

Συγγενείς του 86χρονου έχουν κληθεί να αναγνωρίσουν εάν τα ρούχα που βρέθηκαν ανήκουν στον αγνοούμενο, ενώ έχει ληφθεί δείγμα των οστών και των ρούχων που θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στη ΓΑΔΑ όπου θα γίνει η εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του 86χρονου εφόσον τα ευρήματα σχετίζονται με αυτόν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ