Skip to main content

Σέρρες:Αναβαθμίζεται σε αποκεντρωμένο τμήμα ΕΦΚΑ το γραφείο ΙΚΑ στον Δ. Σιντικής

«Η αναβάθμιση του γραφείου του ΙΚΑ σε αποκεντρωμένο τμήμα ΕΦΚΑ έχει ως στόχο τη βελτίωση παροχής υπηρεσιών στους πολίτες», είπε ο δήμαρχος.

Αποκεντρωμένο τμήμα ΕΦΚΑ αποκτά ο δήμος Σιντικής. Μέχρι τώρα, οι δημότες εξυπηρετούνται από το γραφείο του ΙΚΑ που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του δημαρχείου.

Ωστόσο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δημάρχου Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη με τον διευθυντή του ΕΦΚΑ Σερρών κ.Κωνσταντίνο Κεσκίνη αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί το υπάρχον γραφείο του ΙΚΑ στο δημαρχείο – διοικητήριο του δήμου Σιντικής σε αποκεντρωμένο τμήμα ΕΦΚΑ, καθώς και η δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών (σύνδεση στο ΟΠΣ κλπ.) για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

«Η αναβάθμιση του υπάρχοντος Γραφείου του ΙΚΑ σε Αποκεντρωμένο Τμήμα ΕΦΚΑ έχει ως αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση παροχής υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες και ειδικά αυτούς του Δήμου μας», τόνισε ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης. «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να συνδράμει με κάθε τρόπο στην ουσιαστική εξυπηρέτηση των δημοτών, ακόμη κι όταν πρόκειται για υπηρεσίες που δεν άπτονται των αποκλειστικών αρμοδιοτήτων μας. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», κατέληξε ο κ.Δομουχτσίδης.