Skip to main content

Σέρρες: Σοβαρά προβλήματα στη Βισαλτία από την κακοκαιρία-Έκλεισαν δρόμοι

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βισαλτίας κάλεσε τους δημότες να μην κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο από την διασταύρωση Πατρικίου-Θερμών-Φλαμπούρου.

Μεγάλης έκτασης προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών σε ολόκληρη την έκταση της Δημοτικής Ενότητας Αχινού στη Βισαλτία Σερρών.

Δρόμοι, χωράφια, σπίτια, καταστήματα και πλατείες πλημμύρησαν από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας κάλεσε τους δημότες να μην κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο από την διασταύρωση Πατρικίου-Θερμών-Φλαμπούρου μέχρι και το Λιοντάρι της Αμφίπολης, καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων η στάθμη του νερού έχει ανέβει στο δρόμο.



Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στην περιοχή, για την άντληση των υδάτων, 5 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και την Π.Υ. Σερρών, με τον προϊστάμενο του Π.Κ. Νιγρίτας, Χρήστο Δάρατζη και τον Διοικητή της Π.Υ. Σερρών Σωτήρη Δημητράκη να βρίσκονται επί ποδός.

Στις περιοχές που επλήγησαν βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Βαδικόλιας και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.