Skip to main content

Σέρτζιο Ολιβέιρα η τελευταία μετεγγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ (video)

Oι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» κατέληξαν στον 26χρονο Πορτογάλο άσο της Πόρτο για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδος.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα της Πόρτο αναμένεται να είναι η τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως μεταδίδει η πορτογαλική εφημερίδα «Record», οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» κατέληξαν στον 26χρονο Πορτογάλο άσο της Πόρτο για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδος με τον παίκτη να μετρά φέτος 17 συμμετοχές με 2 γκολ-2 ασίστ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ενώ συμμετείχε σε 4 παιχνίδια του Champions League σκοράροντας 1 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίβηρας χαφ των «Δράκων» είχε εμπλακεί στα μετεγγραφικά των Θεσσαλονικέων πριν δύο χρόνια καθώς η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» τον έβαζε στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων» όπως και σε αυτό της ΑΕΚ, της Σαουθάμπτον αλλά και της Ναντ στην οποία είχε καταλήξει ως δανεικός. Μάλιστα τεχνικός των «καναρινιών» τότε ήταν ο Σέρχιο Κονσεϊσάο που έπειτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας φέρνοντας πίσω τον Ολιβέιρα στο «Dragão».

Δείτε παρακάτω τα δύο φετινά - εκτός έδρας- γκολ του Ολιβέιρα εναντίον της Γαλατάσαραϊ για το Champions League (στο 2.58 του βίντεο) και της Βιτόρια Σετούμπαλ για τη Liga Sagres: