Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΣΕΡΒΙΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Belgrade Investment Days, για επενδύσεις σε δημόσια και ιδιωτικά έργα στη Σερβία.

Το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βελιγραδίου ενημερώνουν για το πρώτο οικονομικό forum «Belgrade Investment Days» που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2015, στο Grand Hall of the National Assembly in the Republic of Serbia, στο Βελιγράδι.

 Στο «Belgrade Investment Days» θα παρουσιαστούν τα παρακάτω έργα:

 -Δημόσια Έργα: Έργα τόσο στην πόλη του Βελιγραδίου, όσο και σε άλλες πόλεις και δήμους, κάποια από τα οποία έχουν ήδη πλήρη χρηματοδοτική κάλυψη. Έχουν προσκληθεί επενδυτές προκειμένου να γίνουν παρουσιάσεις που αφορούν έργα υποδομών,  επεξεργασίας λυμάτων, ενώ θα συζητηθούν θέματα ανάπτυξης ακινήτων, μεταφορών, ενεργειακής απόδοσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω της ESCO.

-Ιδιωτικά Έργα: Μεμονωμένες εταιρίες θα παρουσιάσουν έργα από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας, της γεωργίας και των γεωργικών επιχειρήσεων , της πληροφορικής, της ενέργειας και του τουρισμού.

 -Εταιρίες που θα ιδιωτικοποιηθούν: Υπάρχει μία διαρκής διαδικασία ιδιωτικοποίησης κάποιων κοινωνικών και δημοσίων εταιριών στη Δημοκρατία της Σερβίας. Περίπου διακόσιες είναι οι εταιρίες που απομένουν να ιδιωτικοποιηθούν.

 Η πόλη του Βελιγραδίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Βελιγραδίου και το Κεντρικό Forum Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης (CEDEF) είναι οι διοργανωτές αυτού του ετησίου προγράμματος επενδύσεων.  Το «Belgrade Investment Days» στοχεύει σε επενδυτές, τράπεζες, επενδυτικά κεφάλαια, διαχειριστές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, προμηθευτές τεχνολογίας, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και σε μεμονωμένες εταιρίες που ασχολούνται με τους τομείς της παραγωγής, της πληροφορικής, της ενέργειας και των υδάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ