Skip to main content

ΣΦ ΠΑΟΚ Επανομής για έλεγχο ΕΛΑΣ: Ο σύνδεσμος λειτουργεί νόμιμα, με λευκά ποινικά μητρώα

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Δικεφάλου του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση για τον σημερινό έλεγχο της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του συνδέσμου.

Ανακοίνωση για τον σημερινό έλεγχο της ΕΛΑΣ στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Επανομή, εξέδωσε ο τοπικός σύνδεσμος «ΣΦ ΠΑΟΚ Καίσαρας Επανομής».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο σύνδεσμος λειτουργεί νομότυπα. «Ήταν η σειρά του συνδέσμου μας να ελεγθεί και να αποδειχθεί ότι λειτουργεί κανονικά: με νόμιμη άδεια, με υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, με λευκά ποινικά μητρώα και με "καθαρά" γραφεία», υπογραμμίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παρακάτω ενημέρωση αφορά μόνο τους συντοπίτες μας:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ειδικά για την πλειοψηφία των συγχωριανών μας, που δε γνωρίζει λεπτομέρειες λειτουργίας των συνδέσμων:

Σήμερα, ήταν η σειρά του συνδέσμου μας να ελεγθεί και να αποδειχθεί ότι λειτουργεί κανονικά: με νόμιμη άδεια, με υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, με λευκά ποινικά μητρώα και με "καθαρά " γραφεία.

Γραφεία που δε θα ήταν ανοιχτά χωρίς την αμέριστη στήριξη των συντοπιτών μας, επιχειρηματιών και μη, που στα 15 πλην 1 χρόνια λειτουργίας μας , είναι πάντα δίπλα μας.

Θα συνεχίσουμε όπως πάντα, με την κοινωνική μας αλληλεγγύη, με τις γιορτές και τις λύπες, με την ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ μας.

Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ