Skip to main content

«Σφιχτό» το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ

Από το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Εγκαταλείπονται οι σκέψεις για επισκέψεις εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης.

Σε «σφιχτό» πρόγραμμα καταλήγει το επιτελείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και θα φύγει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου την Κυριακή.

Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σε κεντρικό ξενοδοχείο συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όπως είθισται, και ακολούθως θα πάει σε κεντρικό καφέ – μπαρ για μια συνάντηση με νέους της ΟΝΝΕΔ, όπως είχε κάνει και πέρσι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά πάσα πιθανότητα ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τους νεολαίους θα δειπνήσει και πιθανώς θα έχει ιδιωτική νυχτερινή έξοδο.

Οι σκέψεις για κάποια επίσκεψη είτε εντός είτε εκτός νομού Θεσσαλονίκης φαίνεται να εγκαταλείπονται, αφού ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος και το πρόγραμμα πολύ πιεστικό.

Το πρωί του Σαββάτου θα κάνει τη βόλτα του στη ΔΕΘ και στις 19.30' θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ, αναλύοντας και το πρόγραμμα διακυβέρνησής του, στην κεντρική ομιλία των εγκαινίων.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα δώσει τη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.