Skip to main content

Σφήνα Τζένοα την τελευταία στιγμή στην υπόθεση Σβιντέρσκι για ΠΑΟΚ

Οι Ιταλοί δείχνουν σίγουροι για τη μετεγγραφή του 22χρονου Πολωνού στη Γένοβα - Περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για Γιαγκελόνια και τον παίκτη έως το καλοκαίρι

Μετά το σίριαλ «Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς» στον ΠΑΟΚ ένα νέο ανοίγει: αυτό του Κάρολ Σβιντέρσκι! Από το πρωί της Τετάρτης προέκυψε η πληροφορία που ήθελε τον Δικέφαλο του Βορρά όχι μόνο να τα έχει βρει σε όλα με την Γιαγκελόνια αλλά και τον 22χρονο επιθετικό, αλλά η μετεγγραφή να είναι τόσο προχωρημένη που την Παρασκευή αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει το deal.

Το απόγευμα ωστόσο προέκυψε η (δυνατή) σφήνα της Τζένοα. Μια πληροφορία που προέκυπτε τόσο από την Πολωνία, όσο και από την Ιταλία. Η ομάδα της Γένοβας θα πουλήσει τον Πιάτεκ στην Μίλαν (όπως όλα δείχνουν) και η Τζένοα θέλει ν' αντικαταστήσει τον Πολωνό επιθετικό της με έναν συμπατριώτη του! Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες τόνιζαν πως η Τζένοα έχει «ματσάρει» την πρόταση του ΠΑΟΚ και καλείται ο Σβιντέρσκι να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως προέκυπτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ πως η υπόθεση ειναι τελειωμένη και ο νεαρός επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου. «Ναι, θα έρθει και αυτός», έγραψε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό του διάλογο το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης.

Όμως, το πρωί της Πέμπτης οι Ιταλοί έδειχναν σίγουροι για το αντίθετο! Οτι δηλαδή η μεταγραφή του Σβιντέρσκι έκλεισε αλλά στη Τζένοα. Πιο συγκεκριμένα έγραφαν πως «η Τζένοα τα βρήκε σε όλα με την Γιαγκελόνια δίνοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τον Σβιντέρσκι να μένει στον σύλλογό του μέχρι το καλοκαίρι!».