Skip to main content

Σφίγγα στη Voria o Φερέιρα: Όλα ανοιχτά για το μέλλον μου

Το όνομα του Αργεντινού στράικερ της Μπενφίκα εμφανίζεται στους στόχους του ΠΑΟΚ ως αντι-Πρίγιοβιτς αν αυτός αποχωρήσει τελικά για την Άλ Ιτιχαντ.

Ως έναν εκ των μετεγγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ ως πιθανό αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εφόσον αποχωρήσει τελικώς για την Άλ Ιτιχάντ φέρνουν διάφορα δημοσιεύματα τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Σε επικοινωνία της Voria.gr με τον Αργεντινό στράικερ των Λουζιτανών που παραμένει στον πάγο από τα μέσα Οκτωβρίου και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το «da Luz», ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε σφίγγα για το μέλλον του αναφέροντας:

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον ΠΑΟΚ ή για άλλη ομάδα. Προς το παρόν παραμένω στη Μπενφίκα και δεν γνωρίζω αν θα μείνω ή θα φύγω από εδώ».

Σημειώνεται πως για τον 28χρονο επιθετικό των «Αετών» έχουν δείξει ενδιαφέρον ακόμη οι Γαλατάσαραϊ και Νις με την «Τσιμ Μπομ» να επιδιώκει την επιθετική της ενίσχυση μετά και την αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες για την Άλ Ιτιχάντ ενώ η γαλλική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του «Τσούκι» ως πιθανό αντικαταστάτη του Μάριο Μπαλοτέλι που ετοιμάζεται να φύγει από την Κυανή Ακτή με πιθανό προορισμό τη Μαρσέιγ.