Skip to main content

Σφοδρή σύγκρουση με δυο τραυματίες στη Λαμία (φωτο)

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 στο 2ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση του «ICE»,όταν ένα Smart συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό

Σοβαρό τροχαίο με δυο τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε, κοντά στη διασταύρωση του «ICE», στην περιοχή της Λαμίας,

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 στο 2ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση του «ICE», όταν ένα Smart συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό.

Όπως μεταδίδει το «lamiareport.gr», ο οδηγός του Smart, που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο. Την ώρα του τροχαίου ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, τα αυτοκίνητα δεν επέβαιναν άλλα άτομα και τους δυο τραυματίες οδηγούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.