Skip to main content

Σφραγίζονται πάρκα και χώροι άθλησης στον δήμο Ωραιοκάστρου

Στους συγκεκριμένους χώρους εξακολουθούσε να καταγράφεται υψηλή επισκεψιμότητα παρά τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Εντολή να σφραγιστούν πάρκα, παιδικές χαρές και χώροι άθλησης, όπου εξακολουθεί να καταγράφεται υψηλή επισκεψιμότητα παρά τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, έδωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

«Οφείλουμε όλοι μας να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες που δίδονται από την πολιτεία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες να επιδείξουν πειθαρχία στις συστάσεις των ειδικών. Το ‘Μένουμε Σπίτι’ δεν είναι ένα σύνθημα. Είναι αναγκαιότητα. Πρέπει όλοι να συναισθανθούμε το βάρος της ατομικής και της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί, ώστε με αυτοπεριορισμό και ψυχραιμία να τα καταφέρουμε. Και πράγματι θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του δημάρχου η λειτουργία όλων των χώρων άθλησης και πολιτισμού στον δήμο Ωραιοκάστρου έχει ανασταλεί ήδη από τις 11 Μαρτίου