Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Το μικρό αγόρι, το οποίο έκανε διακοπές στο χωριό Κοκκάλα έξω από τη Σπάρτη, τραυματίστηκε σοβαρά από το σιδερένιο τέρμα ποδοσφαίρου.

Παραλίγο τραγωδία στη Σπάρτη, όταν ένα 10χρονο παιδί καταπλακώθηκε από βαρύ σιδερένιο τέρμα ποδοσφαίρου, ενώ έπαιζε.

Το μικρό αγόρι, το οποίο έκανε διακοπές στο χωριό Κοκκάλα έξω από τη Σπάρτη, τραυματίστηκε σοβαρά. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και άλλους φίλους του στο γήπεδο.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το τέρμα φαίνεται δεμένο με σχοινιά πάνω σε μια μπασκέτα, όμως οι γονείς του αγοριού αναφέρουν πως αυτό έγινε μετά το ατύχημα, επισημαίνοντας πως τις προηγούμενες ημέρες λίγο έλειψε να τραυματιστεί και το άλλο παιδί τους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Όπως ισχυρίζεται τα τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

«Το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι και έχει κάνει ράμματα στο μάτι... Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», είπε μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του 10χρονου και πρόσθεσε:

«Θέλω να φτιαχτεί, να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό». Το αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ