Skip to main content

Σηφάκης: Η νίκη αφιερωμένη στον κόσμο

Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, για την αλλαγή σελίδας που έχει σημάνει η επικράτηση επί του Ολυμπιακού, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του Αρη.
Ο Μιχάλης Σηφάκης αγωνίστηκε για μια σεζόν στον Ολυμπιακό, μένοντας στη σκιά του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο νεαρός γκολκίπερ, ίσως, ενδόμυχα, να ήθελε να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Η άκρατη επιθετικότητα της ομάδας του, ωστόσο, σε συνδυασμό με την άριστή αμυντική λειτουργία της δεν του επέτρεψε να αναχθεί σε πρωταγωνιστή, καθώς απειλήθηκε ελάχιστα. Ο ίδιος, βέβαια, μίλησε για τη σημασία της νίκης, την οποία χαρακτήρισε «χριστουγεννιάτικο δώρο», υπογράμμισε πως η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του δεν είναι καθόλου ικανοποιητική, ενώ αφιέρωσε τον θρίαμβο επί του Πρωαθλητή στον κόσμο του Άρη.

Για τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, λοιπόν, τόνισε: «Αυτή η νίκη ήταν κάτι σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. Η χαρά ήταν μεγάλη για όλους μας. Χαρήκαμε πολύ με τον ενθουσιασμό του κόσμου, ο οποίος μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν θέμα χρόνου να βρει τον εαυτό της η ομάδα. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο τρόπος που ήρθε η νίκη. Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση όλων των παιδιών. Πρέπει πάνω σε αυτή την απόδοση να πατήσουμε και να συνεχίσουμε με ανάλογες εμφανίσεις. Παίξαμε πολύ καλά. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να επιβάλει το ρυθμό του στο παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία, στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στην ανεβασμένη διάθεση της ομάδας. Είδαμε πολλά περισσότερα θετικά απ’ ότι αρνητικά. Για μένα ήταν ένα ξεκούραστο παιχνίδι. Λόγω της καλής αμυντικής γραμμής, η εστία δεν απειλήθηκε πολλές φορές. Δεν είχα καθόλου ενοχλήσεις στη μέση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του, υπογράμμισε: «Από τη βαθμολογική συγκομιδή δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Εχουμε καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε με τόσο ανεβασμένους ρυθμούς, με το ίδιο πάθος, με την ίδια διάθεση σε όλα τα παιχνίδια. Ο Άρης αξίζει να είναι ψηλά και οφείλουμε να τον οδηγήσουμε εκεί».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του Άρη, δίνοντας ευχές για τις γιορτινές μέρες: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στο λαό του Άρη. Φυσικά είναι αφιερωμένη και στη μικρή Ελευθερία, που της ευχόμαστε να είναι καλά και να ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία της. Ελπίζουμε να δώσαμε χαρά αλλά και δύναμη, σε αυτήν και στην οικογένεια της. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».