Skip to main content

Συγχαρητήρια Auto365 σε ΕΛΑΣ για υπόθεση κλοπής συλλεκτικής BMW

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων αποδίδει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία για την άμεση κινητοποίησή της σε υπόθεση κλοπής BMW.

Θερμά συγχαρητήρια απέδωσε στην ελληνική αστυνομία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Auto365, Μανώλης Τσαγκαρίδης, για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίησή της στην υπόθεση κλοπής της συλλεκτικής BMW M4. Η κλοπή του συλλεκτικού αυτοκινήτου που ανήκει στον οδηγό αγώνων Ανδρέα Κεχαγιά, απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και ευαισθητοποίησε όσους έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση στο παρελθόν, χάνοντας αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο στόχαστρο των επιτηδείων

Η κλοπή αυτοκινήτων αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται στο στόχαστρο επιτηδείων, οι οποίοι προχωρούν στην ενοικίαση αυτοκινήτων παρουσιάζοντας πλαστά έγγραφα ταυτοποίησης και στη συνέχεια τα εξαφανίζουν προκαλώντας αυτονόητα τεράστιες οικονομικές ζημιές στις εκμισθώτριες εταιρείες.

Οι νέες μέθοδοι ανίχνευσης τοποθεσίας των μισθωμένων αυτοκινήτων αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα ισχυρό εργαλείο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων. Η άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση των αρχών ωστόσο,  στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων μειώνοντας τις πιθανότητες έκθεσής τους σε ιδιαίτερα υψηλούς οικονομικούς κινδύνους.

Προτεραιότητα η ενημέρωση

Το παράδειγμα της υπόθεσης κλοπής της BMW M4 έδωσε έναυσμα στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους φορείς στους οποίους μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην περίπτωση απώλειας του αυτοκινήτου του, αλλά και σχετικά με τα εργαλεία τεχνολογίας που βοηθούν στην εύκολη ανίχνευση τοποθεσίας μέσω GPS.

H Auto365 μετράει πάνω από 4 χρόνια στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των οδηγών. Με αφορμή την υπόθεση κλοπής της συλλεκτικής BMW M4, ανακοίνωσε την καμπάνια ενημέρωσης που θα τρέξει από τις  19/12 σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τη δράση της επισκεφθείτε το www.auto365.gr.