Skip to main content

Συγχαρητήρια μηνύματα στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό

Τι είπαν οι εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας για τον Λευτέρη Πετρούνια που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά.

Συγχαρητήρια μηνύματα από εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας έλαβε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

«Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε σε τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού και για τα ρεκόρ που καταγράφει!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. (Περισσότερα εδώ)

«Ακόμη ένα χρυσό ο ασταμάτητος Λ. Πετρούνιας στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά», δήλωσε από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης μέσω Twitter.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με ανακοίνωσή του, συνεχάρη τον Λ. Πετρούνια για τη νέα του επιτυχία: «Ο νέος άθλος του Λευτέρη Πετρούνια, το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας, επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του πολυνίκη πρωταθλητή μας. Το μεγάλο του επίτευγμα ως ο δεύτερος αθλητής των τελευταίων εξήντα χρόνων, ο οποίος μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτά συνεχώς νέες κορυφές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τον κατατάσσει στις πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκοσμίως και στους καλύτερους αθλητές στην ιστορία των κρίκων. Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θερμά συγχαρητήρια στον πολυνίκη Λευτέρη Πετρούνια, στον προπονητή και την Ομοσπονδία του. Οι άθλοι του μας κάνουν όλους περήφανους».

Θερμά συγχαρητήρια «στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής», απηύθυνε και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι σημείωσε: «Στον αθλητισμό το να κατακτήσεις την κορυφή είναι επιτυχία. Το να διατηρηθείς όμως στην κορυφή είναι μεγαλείο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λευτέρη Πετρούνια για το μεγαλείο του 3ου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τις νίκες που πετυχαίνει, αλλά για την πιστοποίηση της μεγάλης αξίας του κάθε φορά. Συγχαρητήρια επίσης στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την 6η θέση και την παρουσία του στον τελικό που δείχνει ότι η ελληνική γυμναστική δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον».