Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019
x

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΩΥΣΙΔΗ ΣΕ ΖΕΡΒΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Θα στηρίξει, όπως λέει, κάθε θετικό μέτρο που ως δήμαρχος θα εφαρμόζει προς το συμφέρον της πόλης και των πολιτών, αλλά «θα είναι και αυστηρός κριτής»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την εκλογή του στον δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζει σε σημερινή δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής, πλέον, παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών», Βασίλης Μωυσίδης.

Ο κ. Μωυσίδης επισημαίνει ότι θα στηρίξει κάθε θετικό μέτρο που ως δήμαρχος θα εφαρμόζει προς το συμφέρον της πόλης και των πολιτών, ωστόσο προειδοποιεί ότι θα είναι και αυστηρός κριτής.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωσταντίνο Ζέρβα να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και να του τονίσω πως η παράταξή μας "ΘεσσαλοΝΙΚΗ των Πολιτών" θα στηρίξει κάθε θετικό μέτρο που αυτός σαν Δήμαρχος θα αποφασίζει να παίρνει προς το συμφέρον της Πόλης και των Πολιτών. Θα είμαι όμως και αυστηρός κριτής των αποφάσεων που δεν θα εξυπηρετούν το κοινό Καλό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μωυσίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ