Skip to main content

Συγχαρητήρια Τσακίρη για την εγκατάσταση συστήματος απολυμαντή σε λεωφορεία

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εγκατάσταση συστήματος απολυμαντή σε λεωφορεία της γραμμής Νο 56

Την ικανοποίησή του για το ότι στα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 56 (Ν.Σ. Σταθμός – Ωραιόκαστρο) έγινε για πρώτη φορά πανελλαδικώς εγκατάσταση ειδικού συστήματος που απολυμαίνει τον αέρα και προστατεύει τους επιβάτες από τον ιό SARS-COV-2, εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο αστικό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με σύστημα απολύμανσης αέρα (φωτο)

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς το ΔΣ της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ και την εταιρεία ELECAR, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του για την συνεργασία που ανέπτυξαν με στόχο τη θωράκιση της υγείας των επιβατών της γραμμής 56.

Ο κ. Τσακίρης αναφέρει στην επιστολή του:

«Επιθυμώ να σας συγχαρώ και παράλληλα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ικανοποίησή μου για τη συνεργασία που αναπτύξατε, με στόχο να συμβάλλετε στην προσπάθεια προστασίας από τον ιό SARS-COV-2 των πολιτών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τη λεωφορειακή γραμμή Νο 56 (Ν.Σ. Σταθμός – Ωραιόκαστρο).

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκα πως η γραμμή Νο 56 της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. είναι πλέον πολύ πιο ασφαλής, καθώς είναι η πρώτη γραμμή στην Ελλάδα σε αστικά λεωφορεία της οποίας εγκαταστάθηκε από την εταιρεία ELECAR το σύστημα απολύμανσης αέρα «UV PURIFIER» της «VALEO», που θεωρείται ως το πιο ισχυρό σύστημα αποστείρωσης αέρα στον κόσμο για καμπίνες λεωφορείων, καθώς απολυμαίνει τον αέρα σε ποσοστό 95% από όλους τους ιούς συμπεριλαμβανομένου και του SARS-COV-2.

Σας συγχαίρω για την ενέργειά σας και σας επισημαίνω πως ως διοίκηση στο δήμο Ωραιοκάστρου στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που γίνεται προς όφελος των πολιτών».