Skip to main content

Το τηλεφώνημα Παυλόπουλου σε Ζέρβα και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τον 61ο δήμαρχο Θεσσαλονίκης για να μεταφέρει τις ευχές του - Τι συζητήθηκε στο ολιγόλεπτο τηλεφώνημα.

Φωτιά έχει πάρει το τηλέφωνο του εκλεγμένου για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, που από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι κλήσεις από φίλους και γνωστούς για ευχές δεν έχουν σταματήσει.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της Κυριακής, ο κ. Ζέρβας δέχθηκε, μεταξύ άλλων, τηλεφώνημα από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Μάλιστα, χθες, ο 61ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον ανώτατο Πολιτειακό άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θέλησε και αυτός να τον συγχαρεί για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν λίγα λεπτά με κύριο θέμα τις προκλήσεις της Θεσσαλονίκης και τα σχέδια του νέου δημάρχου.

Τηλεφώνημα δέχθηκε ακόμη και από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, με τον οποίο συνδέονται με φιλικούς δεσμούς. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο κ. Ζέρβας τον ενημέρωσε ότι θα παρευρεθεί στην ενθρόνισή του στη Νέα Υόρκη το αμέσως επόμενο διάστημα.