Skip to main content

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Καμάρα κατά των εκλογών

Είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε Δεξιά - Κουμάντο στα αλήθεια κάνουν τα αφεντικά, αναφέρουν μέλη «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης».

Αντιεκλογική συγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης».

Έχοντας αναρτήσει πανό, μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους περαστικούς με μικροφωνική που έχει στηθεί στον χώρο, τα μέλη της ομάδας καλούν σε αποχή από τις εκλογές και παράλληλα σε συμμετοχή στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. «Είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε Δεξιά - Κουμάντο στα αλήθεια κάνουν τα αφεντικά», αναφέρουν σε μήνυμά τους.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνουν στο μακροσκελές κείμενο που μοιράζεται στους πολίτες, «Αν υπάρχει κάτι που κατά τη γνώμη μας έχει όντως νόημα, που μπορεί όντως να σημάνει την εκτροπή από την προδιαγεγραμμένα καταστροφική για τους ανθρώπους και τη φύση ιλιγγιώδη πορεία την οποία μας έχει επιβάλει ο καπιταλισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν είναι κάτι άλλο από τη μαχητική αυτο-οργάνωση της κοινωνικής βάσης, των εκμεταλλευόμενων και καταπιεζόμενων, με γνώμονα τα δικά τους ταξικά συμφέροντα και με προοπτική μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας, χωρίς τάξεις και κράτη. Τουλάχιστον, αυτή η ελπίδα, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει απαρέγκλιτα και αδιάλειπτα να ανθίσταται».