Skip to main content

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους 90 συμβασιούχους της ΕΥΑΘ

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «σκληρή πολιτική δίωξη» από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ και αναφέρουν ότι θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για τελική δικαίωση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 7 Μαρτίου συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ που ενημερώθηκαν, όπως αναφέρουν, για τις επικείμενες απολύσεις τους.

«Οι 90 συμβασιούχοι οι περισσότεροι από τους οποίους εργαζόμαστε στην ΕΥΑΘ από οκτώ έως και 19 έτη καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών βασικών αναγκών της εταιρείας, βλέπουμε σήμερα την πόρτα της εξόδου και οδηγούμαστε εμείς και οι οικογένειες μας στην ανεργία και την αβεβαιότητα. Απέναντι στη σκληρή πολιτική δίωξη της διοίκησης της ΕΥΑΘ και την πρωτοφανή αντεργατική και αντισυναδελφική στάση του Σωματείου των Εργαζομένων που για τους... δικούς του λόγους επέλεξε να συνταχθεί και να συμπορευτεί με την εργοδοσία, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα για την τελική δικαίωση», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. 

Υπογραμμίζουν μάλιστα αναφερόμενοι στην αυριανή κινητοποίηση πως η εξέλιξη αυτή δεν τους δίνει άλλα περιθώρια. «Όλοι μαζί, με τις οικογένειες μας ενάντια στην άδικη και παράλογη στάση της διοίκησης και της "αριστερής" κυβέρνησης. Αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ» τονίζουν.

Σημειώνεται πως οι 90 συμβασιούχοι είχαν προβεί και το προηγούμενο διάστημα σε κινητοποιήσεις, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017, υποστηρίζοντας πως η εταιρεία είχε πρόθεση να τους απολύσει.