Skip to main content

Συγκέντρωση και ψήφισμα κατά της καύσης στο ΤΙΤΑΝ αύριο στο ΥΜΑΘ

Η αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας θα αποτελείται το πολύ μέχρι 10 άτομα, σεβόμενη, όπως αναφέρει, τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω COVID-19

Ψήφισμα κατά της καύσης απορριμμάτων στο εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία σχεδιάζει να καταθέσει την Πέμπτη στις 12:00 στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης η Πρωτοβουλία συλλόγων, σωματείων, φορέων και πολιτών που αντιδρούν στην αδειοδότηση της τσιμεντοβιομηχανίας.

Η αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας θα αποτελείται το πολύ μέχρι 10 άτομα, σεβόμενη, όπως αναφέρει, τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω COVID-19.

Η αντιπροσωπεία προτίθεται να καταθέσει το ψήφισμα των συλλόγων που μέχρι τώρα έχουν υπογράψει το κείμενο της Πρωτοβουλίας.

«Λέμε ΟΧΙ και ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την καρκινογόνα καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπία», αναφέρουν στο μήνυμά τους και υπενθυμίζουν τη διεύθυνση για τη συλλογή υπογραφών κατά της καύσης RDF/SRF: https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/protovoylia_kata_tis_kaysis_aporrimmaton_sto_titan_leme_ohi_kai_stamatame_ton_io_tis_karkinogonas_kaysis_aporrimmaton_sto_titan_eykarpias_/details/