Skip to main content

Γιος Γραικού: Νιώθω μίσος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά (vid)

Ο δράστης μάς έλεγε ότι είναι δίπλα μας και ό,τι οικονομικό υπήρχε θα το βρούμε μεταξύ μας, ότι θέλει και αυτός την αλήθεια, είπε ο Αρχιμήδης Γραικός

Με δάκρυα στα μάτια ο γιος του αδικοχαμένου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αρχιμήδης, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του μετά την τραγική τροπή που πήρε η υπόθεση εξαφάνισης του πατέρα του.

Ο 26χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου απολογείται ο 46χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. "Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Έπαιζε θέατρο όλο αυτόν τον καιρό, δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν σε αυτό το σημείο", είπε.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως συνομίλησε με τον 46χρονο την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του πατέρα του. "Είπε ότι είναι δίπλα μας και ό,τι οικονομικό υπήρχε θα το βρούμε μεταξύ μας, ότι θέλει και αυτός να αποδοθεί η αλήθεια. Δεν πάει το μυαλό σου ότι γίνονται τέτοια σοκαριστικά εγκλήματα για τα χρήματα", τόνισε.

Τέλος ο Αρχιμήδης Γραικός σημείωσε πως η μητέρα του βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. "Η μητέρα μου βρίσκεται όλη μέρα σπίτι και κλαίει. Νιώθει θλίψη. Εγώ νιώθω μίσος", κατέληξε.