Skip to main content

Συγκινεί το «ευχαριστώ» πρώην ασθενή του κορωνοϊού στους γιατρούς του

Την απόλυτη τραγωδία έζησε ένας 50χρονος από τη Σιάτιστα Κοζάνης που έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του από κορωνοϊό, ενώ νόσησε και ο ίδιος.

Συγκινεί ένας 50χρονος άνδρας από τη Σιάτιστα Κοζάνης που νίκησε τον κορωνοϊό, από τον οποίο έχασε τη μητέρα και τον αδερφό του. Ο άνδρας εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισαν, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει νικητής από τη μάχη με τον φονικό ιό.

Αναλυτικά το μήνυμά του, όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr:

Εκφράζω δημόσια λόγια ευχαριστίας σε όλους όσους βοήθησαν για να μπορώ σήμερα εγώ να γράφω αυτά τα λίγα λόγια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αδερφό μου να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Πολύ γρήγορα τον ακολούθησε και η μητέρα μου χωρίς να προλάβουμε… έγιναν όλα τόσο γρήγορα!

ΈΥΧΟΜΑΙ να μην βρεθεί άνθρωπος στη θέση μου, να μην ζήσει κανένας άλλος αυτήν την τραγωδία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Λόγια ευχαριστίας για την έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού μου ώστε αυτό να μην καταλήξει σε αναπνευστικό πρόβλημα, αλλά και για την αποθεραπεία μου από τον κορωνοϊό μετά από την ειδική φαρμακευτική και αντιβιοτική θεραπεία που μου χορηγήθηκε.

Χάρης την ενεργητικότητάς σας και την σωστή οργάνωση της θεραπείας είμαι σήμερα αρνητικός στον ιό. Δεν φοβάμαι πλέον ότι θα νοσήσω από αυτόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε εσάς, σε όλο το υγειονομικό προσωπικό, για την πάλη και τον αγώνα σας με ένα εχθρό ύπουλο όχι όμως ανίκητο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα και την οικογένειά μου και με αγκάλιασαν με την αλληλεγγύη τους.