Skip to main content

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην Πόπη Καραγιαννίδου

Η εξόδιος ακολουθία έγινε, παρουσία πλήθους κόσμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης και η ταφή στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ταφή της Πόπης Καραγιαννίδου, στελέχους του δήμου Θέρμης και συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης και η ταφή στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Το «παρών» από πλευράς κυβέρνησης έδωσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Ήταν επίσης βουλευτές (Δημήτρης Μάρδας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Αρβανιτίδης), περιφερειάρχες (Απόστολος Τζιτζικώστας, Ρένα Δούρου), δήμαρχοι (Σίμος Δανιηλίδης, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Γιάννης Μαυρομάτης), κυβερνητικοί αξιωματούχοι (Απόστολος Αντωνούδης, Γιάννης Μυλόπουλος), συνεργάτες και φίλοι της εκλιπούσας καθώς και εκατοντάδες κάτοικοι της Θέρμης.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο επικήδειος τον οποίο εκφώνησε ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην υψηλή ευσυνειδησία και το πολύτιμο έργο το οποίο άφησε στο δήμο η Πόπη Καραγιαννίδου από τη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης τη στήριξη την οποία παρείχε στον σύζυγό της Σωκράτη Φάμελλο σε όλη την πολιτική διαδρομή του.

Για την Πόπη Καραγιαννίδου μίλησαν επίσης ο κ. Σπίρτζης, εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών», καθώς και φίλοι και συνεργάτες της από το πανεπιστήμιο και τον δήμο Θέρμης.

Φωτογραφία αρχείου