Skip to main content

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στα 61 του χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και εκδότη Θέμο Αναστασιάδη είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, εκατοντάδες δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και άνθρωποι που τον  γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Από νωρίς στην εκκλησία η οικογένειά του, η σύζυγός του Βασιλική με τα τρία τους παιδιά Αλίκη, Βύρωνα, Φιλιώ.

Τους επικήδειους εκφώνησαν ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο φίλος του, εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο δημοσιογράφος του «Θέματος» Δημήτρης Παγαδάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Πρώτους Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφτασε στην Παναγία Ελευθερώτρια στη μία το μεσημέρι, όπως και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Λίγο νωρίτερα είχαν φθάσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ηταν εκεί - ανάμεσα σε εκατοντάδες ακόμη που έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε- ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο συμφοιτητής και φίλος του Θέμου Ανδρέας Λοβέρδος. Ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θοδωρής Κυριακού, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος,  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Χρήστος Ράπτης, Θανάσης Τσεκούρας, Έλλη Στάη, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Αγγελική Νικολούλη,  ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, Βασίλης Σκουντής, Βασίλης Χιώτης. Από τους πρώτους έφθασε στον ιερό ναό ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στα 61 του χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο.