Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «SUPER 3» ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΥΚ»

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των «κιτρινόμαυρων» έδωσε ραντεβού για την κηδεία του θρυλικού οπαδού που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στη Θέρμη.

Το δικό του αντίο στον θρυλικό οπαδό «Κουκ» είπε ο «Super 3».

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη αναφέρει πως η γερακάρα της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των υποστηρικτών της ομάδος ενώ μάλιστα δίνει ραντεβού για την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το μήνυμα του «Super 3»:

«Την Τετάρτη το βράδυ μανουριασες στο νοσοκομείο με τα σωληνάκια και τους ορους... “Πεστε τους να με αφήσουν φύγω από εδώ αύριο παίζει ο ΑΡΗΣ”... Πέμπτη πρωί έπεσες σε κώμα... Τελείωσε το παιχνίδι και μετά από λίγο έφυγες και εσυ... Σαν να το πάλευες και εσυ στην 3 μαζί με τον κόσμο και την ομάδα... Καλό ταξίδι γερο μου... Πάνε να χουλανδρισεις τους άλλους εκεί πάνω μέχρι να ερθουμε να σας βρούμε και εμείς... θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας....

Το Σάββατο 2 με 5 θα είναι στο σύνδεσμο για τον τελευταίο φραπέ και από εκεί στον Ναό Αναστάσεως του κυρίου στα κοιμητήρια της Θερμής 6 παρά τέταρτο η κηδεία.

Punks not dead».

Παράλληλα, το δικό της αντίο στον «Κουκ» είπε και η ΠΑΕ Άρης χρησιμοποιώντας δύο λέξεις: «Μόνο σεβασμός».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ