Skip to main content

Συγκλόνισε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ

Ο Αντώνης Γιόβας μίλησε για τα συναισθήματα του εκείνη τη βραδιά αλλά και για τη δύναμη που παίρνει από την αγαπημένη του ομάδα.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γιόβας, που συγκίνησε τον κόσμο στα βραβεία του ΠΣΑΠ φιλοξενήθηκε στον ρ/σ «Arena» και μίλησε για τα συναισθήματα του εκείνη τη βραδιά αλλά και για τη δύναμη που παίρνει από την αγαπημένη του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «ασπρόμαυρος» φίλαθλος:

Για την εμπειρία του στα βραβεία του ΠΣΑΠ: «Ήταν όλα τέλεια, μια πολύ ωραία βραδιά. Σίγουρα κάτι ευχάριστο για μένα το οποίο μου έδωσε πολύ δύναμη. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω, ήταν όλα υπέροχα. Είναι ωραίο στις μέρες μας, να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Το ποδόσφαιρο σου δίνει την δυνατότητα και αυτής της χαράς, όχι μόνο της αγωνιστικής νίκης».

Για το πότε ξεκίνησε η επαφή του με την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ξεκίνησε το 2016 όλο αυτό σε μια ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην οποία είχα πάει μόνος μου. Ήθελα να βρεθώ με παίκτες της αγαπημένης μου ομάδας. Ο ΠΑΟΚ με αποδέχθηκε με χαρά και ήταν πολύ φιλόξενος μαζί μου».

Για την δύναμη που παίρνει μέσα από αυτές τι συναντήσεις: «Το 2017 ήταν να πραγματοποιήσω μια πολύ μεγάλη επέμβαση, για να περπατήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου. Ήμουν μονίμως σε αμαξίδιο. Μια επέμβαση, την οποία φοβόμουν μήπως δεν πήγαινε καλά. Επέλεξα να πάω στην Τούμπα για να πάρω ενέργεια, να δω τους αγαπημένους μου παίκτες και να βγάλω φωτογραφία μαζί τους.

Μου το έλεγε η καρδιά μου, ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία να πάρω έτσι δύναμη. Όντως το χειρουργείο πήγε πολύ καλά και εκπλήρωσα τον στόχο μου. Σηκώθηκα σιγά σιγά από το αμαξίδιο και άρχισα να κινούμαι με την περπατούρα. Τα καταφέρνω μέχρι στιγμής μια χαρά. Όλοι έχουμε κάποια είδωλα, από τα οποία μπορούμε να πάρουμε δύναμη. Δεν το προγραμμάτισα καθόλου όλο αυτό. Έτσι όπως καθόμουν, πήρα την απόφαση να τηλεφωνήσω και να βρεθώ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ».

Για την ελπίδα που δίνει και σε άλλους ανθρώπους: «Το χαίρομαι πολύ αυτό και με συγκινεί όταν μου το λένε. Πρέπει ο κόσμος να μην το βάζει ποτέ κάτω. Πάντα υπάρχει ένα παραθυράκι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής μας».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο: «Πηγαίνω στο γήπεδο αλλά κυρίως όταν έχει καλό καιρό γιατί αν βρέχει εκεί στην θύρα 7 που βρίσκονται τα ΑΜΕΑ είναι δύσκολα για μένα. Υπάρχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όποτε τους χρειάζομαι είναι εκεί».