Skip to main content

Συγκλονισμένος ο πρωθυπουργός για τον θάνατο της Γεννηματά - Επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Εκτάκτως επιστρέφει στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση του θανάτου της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά θα ακολουθήσει γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος και συγκίνηση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκλονισμένος πληροφορήθηκε στη Σαουδική Αραβία όπου μόλις έφθασε για διήμερη επίσκεψη, τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο Πρωθυπουργός τροποποιεί το πρόγραμμά του και θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο το βράδυ. Η περιοδεία του στα Δωδεκάνησα που ήταν προγραμματισμένη για Τετάρτη και Πέμπτη ακυρώνεται.

Γιάννης Οικονόμου: Θλίψη και οδύνη για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά

Τα συλλυπητήριά του για τον χαμό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως αναμένεται σύντομα τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά, μας συγκλόνισε όλους. Ήταν μια σπουδαία πολιτικός, μια σπουδαία γυναίκα, με πίστη στη δημοκρατία. Μια γυναίκα που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της, την οικογένειά της, στο Κίνημα Αλλαγής. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσγειώνεται στη Σαουδική Αραβία, έχει ήδη ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη και αναμένεται τοποθέτησή του».