Skip to main content

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ελενίτσα μου, ακούς; Πονάει η μαμά»

Τέσσερα χρόνια μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε η κόρη της, η Κούλα Αρμουτίδου ραγίζει καρδιές με το μηνυμά της στο facebook.

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Νοεμβρίου 2018 και η κοινωνία «παγώνει» στο άκουσμα της φρικιαστικής είδησης πως μια 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το όνομά της Ελένη Τοπαλούδη.

Στα 4 χρόνια που ακολούθησαν, οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, τέσσερα χρόνια μετά, έχει φτιαχτεί μια γωνιά η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελένη τους.

Φωτογραφίες, κεριά, λουλούδια και φωτάκια είναι μερικά από όσα είναι αφιερωμένα στη νεαρή φοιτήτρια.

Τη φωτογραφία από την «γωνιά» της Ελένης Τοπαλούδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η μητέρα της φοιτήτριας, κυρία Κούλα Αρμουτίδου.

Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν άκρως συγκινητικό: «28/11/2018. Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο αντίο. Από το πρωί μια περίεργη αίσθηση κυριαρχεί μέσα στην ψυχή μου.

Ερχόμαστε Ελένη μου, μονάκριβή μου! Ερχόμαστε να σου αφήσουμε λίγα λουλούδια και να σου ανάψουμε τα καντήλια. Η Ελένη μου τίποτε άλλο δεν θέλει. Φθάνουμε στο νεκροταφείο. Νεκρική σιγή κυριαρχεί παντού θαρρείς και η φύση θρηνεί γι΄ αυτόν τον άδικο χαμό. Βρέχει, δυναμώνει η βροχή. Νιώθω τις σταγόνες της βροχής να μου ξεπλένουν τα δάκρυά μου.

Βγάζω κραυγές και τις στέλνω με έναν περίεργο τρόπο εκεί ψηλά στον ουρανό! Ελενίτσα μου, μ΄ακούς; Πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανε για να σε έφερνα πίσω.

Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου δωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον αγιάτρευτο; Τι φριχτή δολοφονία;

Μάνα άλλη μη βρεθεί. Αυτό που περνάω εγώ μόνο εγώ το γνωρίζω»