Skip to main content

Αυτόπτης μάρτυρας για το φονικό στην Πυλαία: Ξεψύχησε στα χέρια μου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τραγωδίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης από αυτόπτη μάρτυρα. Ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον γιο πάνω από πέντε φορές.

Συγκλονίζει η περιγραφή, αυτόπτη μάρτυρα της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας 32 ετών από τα χέρια του πατέρα του.

Ο παιδοκτόνος, ηλικίας 63 ετών, φέρεται να μην άντεχε άλλο από την βίαιη συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και τον ίδιο, με συνέπεια να τον πυροβολήσει και να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του, του παιδιού.

Διαβάστε - Οικογενειακή τραγωδία στην Πυλαία: Νέα μαρτυρία σοκ για το φονικό(vid)

«Εδώ παίχτηκε μια τραγωδία. Υπήρχαν προστριβές», λέει φίλος της οικογένειας ο οποίος ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

«Ο νεαρός κυνηγούσε τη μητέρα του και την χτυπούσε με ένα σίδερο. Τον πήρα, τον ηρέμησα. Μετά ήρθε και ο πατέρας του, εξαγριώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Το πήρα τραυματισμένο το θύμα, το πήρα προς το σπίτι μου, είχε τραυματιστεί στο χέρι, ήταν σακατεμένο. Ξανά βγήκε ο πατέρας, πυροβόλησε ξανά, άλλες δυο – τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου. Τα σκάγια με χτύπησαν και εμένα, ευτυχώς ελαφρά», λέει ο φίλος της οικογένειας.

Αναφερόμενος στο θύμα, λέει ότι «δεν ήταν τοξικομανής, όπως έχει ειπωθεί, ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Δείτε ακόμα - Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ για τον φόνο 32χρονου από τον πατέρα του στην Πυλαία