Skip to main content

Συγκλονίζει ο Ενγκαπέθ: «Δεν ήταν εύκολο για μένα να ζήσω»

Ο 29χρονος Γάλλος σταρ του βόλεϊ και της Ζενίτ Καζάν μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε αφότου διαγνώστηκε θετικός σε κορωνοϊό.

Ο Έρβιν Eνγκάπεθ είναι ένας από τα εκατομμύρια ανθρώπους που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και από τις δεκάδες χιλιάδες που χρειάσθηκαν νοσηλεία για να ξεπεράσουν τον Covid-19.

Στα μέσα του περασμένου Μαΐου, ο Γάλλος σταρ του βόλεϊ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ Καζάν, νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Ταταρστάν και παρέμεινε για αρκετές ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σήμερα, όλα είναι καλά για τον έμπειρο άσο, ο οποίος θυμάται την περιπέτεια που πέρασε: «Οι πρώτες δύο ημέρες ήταν εξαιρετικά περίπλοκες. Μετά πέρασα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο που μου φαινόταν πολύς καιρός, δεν ήταν εύκολο να ζήσω. Αλλά τότε δεν είχα επιπτώσεις ή κόπωση, ανέκαμψα γρήγορα».

Πλέον, ο 29χρονος αθλητής επέστρεψε στην Γαλλία, προκειμένου να περάσει την καραντίνα σε οικείο περιβάλλον, αναφέροντας: «Είμαι με την οικογένειά μου, δεν βγαίνω από το σπίτι, απλά απολαμβάνω τα παιδιά».