Skip to main content

Συγκλονίζουν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ για τον κορωνοϊό (φωτο)

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ απευθύνεται σε εμάς σε πρώτο πρόσωπο για τον κορωνοϊό και μας καλεί να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ καλούν τον κόσμο να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της Πολιτείας για τον κορωνοϊό.

Επισημαίνεται ότι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και οι γονείς του να αναφέρουν ότι θα πρέπει «να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεια που θα με κάνει δυνατό. Σ' αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακομα μια φορά. Μενουμε σπίτι για να προστατευσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθουμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας.